BLOG

September 1, 2020

At kunne passe på sig selv er en af de vigtigste ting, vi kan lære som menneske. Mange kommer til at følge med strømmen eller det man "plejer" at gøre, bare fordi, men hvis man kæmper med ting som stress, angst og depression, er det endnu mere vigtigt at du prøver at stoppe op, og lige dobbelttjekke med dig selv, hvad du egentlig selv har lyst til. Så du ikke kommer til at gøre alt muligt fordi du føler dig forpligtet til det pga. normer eller forventninger fra andre. 

Så her kommer ti gode råd til at passe på dig selv: 

1) Hvis det føles forkert, så lad være med at gøre det...

April 1, 2020

Hvis du sidder alene og har brug for en at tale med, så er jeg her stadig.

Jeg sørger selvfølgelig(som altid) for grundig rengøring, og vi sørger selvfølgelig for at holde afstand og anvende håndsprit/håndvask når du kommer og inden du går igen, så vi overholder anbefalingerne fra vores sundhedsmyndigheder. 

Det er selvfølgelig også en mulighed, at vi istedet laver en walk-and-talk, hvor vi går en tur imens vi snakker, hvis du foretrækker at være ude i fri luft. 

Sms eller ring på tlf. 93843510 for at få en tid med det samme. 

January 6, 2020

Her er min nye e-bog til dig, som kæmper med jalousi! 13 metoder og redskaber til at slippe den, så du kan opnå mere ro og tilfredshed i dit parforhold.

October 18, 2019

Sådan stopper du tankemylder. 
 

Det meste af tiden kører vi mennesker på automatpilot, og tankerne kan sommetider flyve afsted med 320 km/t. Når man tænker for meget eller overtænker, kaldes det tankemylder eller hypermentalisering. Det kan føles som om, at man tænker den samme ting igennem 1000 gange, eller man observerer og analyserer alt for mange detaljer i ens omgivelser, eller har det mange kalder tankemylder; en masse tanker om alt muligt, som regel negative ting og ting man slår sig selv oven i hovedet med.
 

God mentalisering handler om at sætte farten ned til 20 km/t,...

September 9, 2019

Stress er en naturlig reaktion, hvis vi skal præstere i en kortere periode. Men i længden bliver vi syge af det, hvis ikke vores krop og nervesystem falder til ro igen. En masse hvile og ro hjælper, men mange har også rigtig god gavn af akupunktur. 


Her er 5 gode grunde til at prøve akupunktur hvis du har stress: 

1) Akupunktur kan hjælpe dig til at sove bedre. 

2) Akupunktur kan hjælpe dig med at slappe af og hvile. 

3) Akupunktur giver dig en følelse af ro indeni. 

4) Akupunktur hjælper på angst og depression. 

5) Akupunktur giver en følelse af velbehag og dæmper ta...

August 17, 2018

Der findes mange gode råd mod stress: 

Træk stikket og koble fra!

Gør kun ting, der giver dig glæde - og drop alt det, som dræner dig for energi!

Sørg for at hvile og sove så meget som du kan! 

Men det allervigtigste råd, jeg kan give dig er ganske simpelt: 

SÆT FARTEN NED RENT KROPSLIGT! 

Du skal simpelthen til at gøre alting LANGSOMT. 

Stå ud af sengen langsomt!

Børst tænder langsomt!

Gå på toilettet langsomt! (du ville blive overasket, hvis du vidste hvor mange med stress, der opdager at de faktisk altid skynder sig når de er på toilettet) 

Gå langsomt rundt i dit hjem!

Tøm o...

September 15, 2017

Angst kan gøre ens liv rigtigt besværligt, men heldigvis er der meget, man selv kan gøre for at slippe af med angsten. 

En af de ting hedder eksponering. Angsten forsvinder selvfølgelig ikke fra den ene dag til den anden, men hvis du er vedholdende og udfordrer din angst og dine tanker vil du hurtigt opdage bedring! Mind dig selv om, at angst ikke er farligt, selvom din hjerne prøver at overbevise dig om noget andet. Det er meget, meget ubehageligt, men ikke farligt. 

Eksponering handler i bund og grund om, at du gør det, som du er bange for - men i meget små doser! På den måde f...

February 15, 2017

Her er nogle forslag til hvad du kan gøre, for at nå dine drømme! 

Nogle gange kommer vi til at leve andres drømme, fordi vi engang har fået fortalt, at det er fornuftigt at gøre sådan eller sådan. Man skal have en uddannelse, og et godt job, og alt det der. Men nogle gange kommer man til at leve andres drømme istedet for ens egne - og så bliver man træt, udkørt, irritabel, utilfreds og måske endda stresset, angst eller deprimeret. 

Derfor er det vigtigt, at du finder ud af hvilke drømme DU har, og at du begynder at arbejde på at nå dem, hvis du gerne vil være gladere og mere til...

January 10, 2017

Føler i også sommetider, at jeres parforhold er gået lidt i stå, eller at der er gået for meget hverdag i det når man bor sammen? Får i aldrig rigtig lige snakket ordentligt sammen, fordi i drukner i hverdagens arbejde, pligter, computer og tvserier om aftenen? Er sexlivet gået i stå eller blevet ensformigt? 

Hvis du eller i kunne tænke jer at gøre noget ved det, og finde energien i jeres forhold igen, så er her 3 gode råd til at få det til at ske: 

1) Hvis ikke i allerede har en fælles interesse i bruger tid på sammen, så find en! Dyrk jeres egne interesser også ved siden af, så...

Please reload

Nyeste blogs

October 18, 2019

September 9, 2019

Please reload

Følg min blog
RSS Feed

Åbningstider efter aftale 
 

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 12.00 - 20.00

Onsdag: 10.00 - 14.00.

 

CVR nr. 37379743 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now