GDPR

Her kan du læse mere om persondataforordningen og hvordan jeg som psykolog er forpligtet i forhold til denne. 

Jeg skal oplyse dig om, at hvis du kontakter mig, så er jeg din dataansvarlige. Det vil sige at det er mit ansvar at sikre, at dine personoplysninger og personfølsomme data er sikret. 
 

Mine oplysninger som din dataansvarlige er: 
Psykolog og akupunktør
Ann Louise Hansen
Prinsessegade 27, 1. tv. 
9400 Nørresundby
E-mail: Akupsyk@gmail.com
Tlf. 23865523

 

Personoplysninger og personfølsomme data er oplysninger som for eksempel dit fulde navn, cpr. nr., adresse, kontaktoplysninger, sundhedsoplysninger mm. Som psykolog har jeg i forvejen tavshedspligt, hvilket vil sige at jeg ikke må videregive nogen som helst oplysninger om dig eller hvad vi snakker om. 

Jeg spørger dig kun om de personoplysninger, som er nødvendige i forhold til dit forløb, og de opbevares kun så længe, det er nødvendigt. Det kan fx være dit navn og telefonnummer. 
Dine oplysninger er sikret på en adgangsbeskyttet telefon og krypteret computer, som ikke har internetadgang, og den samt eventuelle fysiske oplysninger som papirer opbevares i aflåst skab. 

Det er dog fortsat muligt at være fuldstændig anonym, hvis du ønsker dette. Så oplyser du blot et andet navn end dit rigtige. 

Datatilsynet anbefaler at e-mail krypteres, da almindelige kontaktformularer og e-mails (gmail, hotmail, outlook mm.) ikke længere opfattes som sikker mail. Hvis du derfor vil være på den sikre side, kan du istedet for ringe til mig, eller sende mig en sms om, at du gerne vil ringes op. Så ringer jeg tilbage til dig, så hurtigt som muligt. 

Der anvendes cookies på hjemmesiden, som er med til at forbedre sikkerheden og brugervenligheden. 

Åbningstider efter aftale 
 

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 12.00 - 20.00

Onsdag: 10.00 - 14.00.

 

CVR nr. 37379743 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now