OM MIG 

 

 

Jeg hedder Ann Louise Hansen, jeg er 35 år, og så er jeg uddannet psykolog og akupunktør. Jeg har valgt at kombinere psykologien med den kinesiske medicin, fordi jeg godt kan lide at arbejde både med det fysiske og det mentale, og fordi de to ting ofte påvirker hinanden, og derfor kan bruges i behandling til at opnå positive resultater hurtigere. 

 

Jeg har også en særlig interesse i at tilbyde psykologisk støtte til personer fra forskellige alternative livsstile og subkulturer. Jeg tilhører selv flere af slagsen, så hos mig har du frihed til at være lige præcis den du er, uden at skulle forklare dig selv eller forsvare din måde at leve på. Vi tager det hele i dit tempo, så du behøver ikke at dele mere end du har lyst til og føler dig tryg ved. 

 

Jeg ved selv hvor svært det kan være at spørge om hjælp eller søge støtte, når man har det svært, men det at tale med en professionel kan være netop det, der gør at du kan begynde at arbejde med dine problemstillinger på en konstruktiv måde og komme godt videre. I terapi bliver du mere bevidst om dig selv, dine tanker og din adfærd, og du lærer nye måde at håndtere dine problemer på. 

 

Så selvom det at snakke med en psykolog måske ikke lige står øverst på ønskelisten, så giver det oftest nogle helt andre redskaber og muligheder end at snakke med venner og familie gør. Du vil hurtigt opleve, at det også giver en lettelse at kunne snakke højt om de tanker og følelser, der optager dig, uden frygt for at blive vurderet eller bedømt. Her fokuserer vi på, hvad der skal til for at du kan få det bedre og begynde at leve dit liv, som du ønsker det. 
 

Erfaring og uddannelser: 

2016-2020: Privatpraktiserende psykolog og akupunktør. 
2016-2019: Psykolog tilknyttet opholdssted for børn og unge. 
2018: 16 timers kursus i kinesisk Tui Na massage. AkupunkturAkademiet, Århus. 

2015: Psykolog i et projekt for personer med selvskade, Videns- og kompetencecentret, Fagcenter for Socialpsykiatri, Aalborg Kommune. 

2014: Uddannet akupunktør fra Vendsyssel Helseskole. Underviser: Michael Jensen fra Dansk Akupunkturskole

2014: 3 dages workshop med Bruce D. Perry i Neurosequential Model of Therapeutics. 
2014: Efteruddannelse i mentalisering ved Center for Mentalisering, Århus. 
2014: Efteruddannelse i Pædagogisk Analyse System (PAS), Århus. Læs mere www.nordicpas.dk

2013: Temadag med den amerikanske psykiater Bruce D. Perry i Neurosequential Model of Therapeutics. Bruce D. Perry er forfatter til bogen "Drengen der voksede op som hund" der handler om hvordan man hjælper børn og unge, der har været udsat for omsorgssvigt og traumer igennem opvæksten. Læs mere på www.childtrauma.org
2011-2015 : Psykolog for unge med psykiske vanskeligheder og misbrug, Fagcenter for Socialpsykiatri, Aalborg Kommune. 
2010: Psykolog (cand. psych.) fra Aalborg Universitet. 
2008: Bachelor i psykologi fra Aalborg Universitet. 

 

Åbningstider efter aftale 
 

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 12.00 - 20.00

Onsdag: 10.00 - 14.00.

 

CVR nr. 37379743 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now