PSYKOLOG

Som psykolog kan jeg hjælpe dig med at skabe de forandringer, der skal til, for at du kan komme til at leve det liv, du ønsker dig. Jeg gør meget ud af at skabe et rum, hvor du føler dig tryg, forstået og accepteret præcis som den, du er. På den måde bliver det lettere for dig at tage de beslutninger, du har brug for, så du kan få en mere meningsfuld hverdag og føle større glæde og tilfredshed. 
Det kan også være, at du har en eller flere psykiatriske diagnoser, eller kæmper med f.eks. angst, depression, stress, selvskade eller afhængighed, og så kan jeg også hjælpe dig igennem samtaleterapi, hvor vi sammen finder løsninger på de vanskeligheder, du har lyst til at arbejde med i terapien. En stor del af terapi handler om at finde ud af hvem man er, hvilke behov man har, hvordan man får disse behov opfyldt på en sund måde, og hvordan man kan arbejde med sine tanker, følelser, adfærd, krop og forhold til andre mennesker, så man opnår større tilfredshed. Jeg kan tilbyde: 

 

 

Individuelle samtaler; Samtaleterapi og coaching. 

Parsamtaler; Samtaleterapi og coaching. 

PAS vurdering - Pædagogisk Analyse System (PAS) bruges til at afdække kompetencer, potentialer og vanskeligheder inden for det kognitive og indlæringsmæssige område, og der udarbejdes efterfølgende en konkret handleplan med pædagogise anbefalinger. Se mere på www.nordicpas.dk 

Åbningstider efter aftale 
 

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 12.00 - 20.00

Onsdag: 10.00 - 14.00.

 

CVR nr. 37379743 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now