Akupunktur kan behandle vulvodyni

July 22, 2015

Vulvodyni er kendetegnet ved smerter i eller omkring skedeindgangen, som især mærkes ved samleje eller brugen af tamponer. Man kender ikke til nogen præcise årsager eller behandlinger, men det vurderes at op mod 15% af alle kvinder oplever vulvodyni på et eller andet tidspunkt i deres liv. 
Smerter ved samleje kan gøre livet rigtig besværligt, og det kan gå ud over ens seksualliv og forhold til ens partner. 

Men der er heldigvis flere ting, der kan mindske smerterne eller helt få dem til at forsvinde!  

 

Den ene behandling består af akupunktur, hvor man giver 10 behandlinger over et forløb på 5 uger. Behandlingen reducerer i høj grad smerterne, og forbedrer derfor også ens sexliv.

 

Den anden slags behandling består i at massere området hvor smerterne er en gang om dagen i 10 min. Brug evt. fingre eller mindre sexlegetøj, babyolie og tag dig god tid. Hvis det gør for ondt, så kan man købe smertestillende gel på apoteket i håndkøb, som man kan bruge inden massagen. Det er vigtigt at fortsætte i mindst 2-3 måneder inden man kan mærke en forskel. Det kan anbefales at man holder en pause med sex i de første par måneder, så man ikke oplever en følelse af nederlag, hvis man ikke kan mærke forskel på smerterne. 

 

Hvis du oplever uforklarlige smerter ved samleje, så er der altså hjælp at hente. Hvis du er interesseret i et behandlingsforløb, skal du være velkommen til at kontakte mig. Hvis du vælger at få 10 behandlinger, får du en rabat på 500 kr. 

 

Please reload

Vigtige emner

Jalousi og 13 metoder til at slippe den

January 6, 2020

1/4
Please reload

Nyeste blogs

October 18, 2019

September 9, 2019

March 6, 2018

September 15, 2017

January 10, 2017

Please reload

Følg min blog
RSS Feed

Åbningstider efter aftale 
 

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 12.00 - 20.00

Onsdag: 10.00 - 14.00.

 

CVR nr. 37379743 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now