Angst kan behandles med akupunktur

August 27, 2015

Akupunktur virker ikke kun mod fysiske smerter, men også mod psykiske smerter så som angst og stress. Akupunktur kan behandle angsten, så du kan blive dig selv igen, og undgå at skulle tage en masse medicin. 

 

Angst og stress påvirker kroppen igennem vores nervesystem og det medfører en ubalance i hele systemet, som kan behandles med akupunktur. Når balancen bliver genoprettet og kroppen beroliges, beroligere man naturligvis også psyken, og symptomer som tankemylder, anspændthed, uro og bekymring mindskes betydeligt. De fleste mærker allerede efter den første eller anden behandling at de føler sig bedre tilpas, mere rolige, og får mere overskud til at tackle udfordringer.

 

Akupunktur eller øreakupunktur virker også rigtig godt mod eksamensangst, når den periode nærmer sig. Akupunkturen hjælper dig med at tøjle nervøsitet, og bevare kontrollen så du kan gå til eksamen og yde dit bedste! 

 

Prøv det! 

 

 

Please reload

Vigtige emner

Jalousi og 13 metoder til at slippe den

January 6, 2020

1/4
Please reload

Nyeste blogs

October 18, 2019

September 9, 2019

March 6, 2018

September 15, 2017

January 10, 2017

Please reload

Følg min blog
RSS Feed

Åbningstider efter aftale 
 

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 12.00 - 20.00

Onsdag: 10.00 - 14.00.

 

CVR nr. 37379743 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now