Stress og hvordan man får det bedre

February 8, 2016

Stress er en svær og ubehagelig ting at kæmpe med, og man vil allerhelst gerne bare tilbage til sin normale hverdag hvor man fungerede og kunne klare det hele, og det kan kun gå for langsomt!

 

Men hvis du godt kunne tænke dig at komme tilbage til dig selv så hurtigt som muligt, så er det nødvendigt, at du giver dig sig selv lov til at være ramt af stress i en periode. Det er først dér, at du kan begynde at gøre de ting, som er gode for netop dig, og begynde at opbygge energien igen, så du kan komme tilbage til din hverdag. 

Her er nogle af de vigtigste ting, du kan gøre for dig selv når du er blevet ramt af stress:

 

Sørg for at få hvile, ro, afslapning og så meget søvn, som du har brug for.

 

Drop alle hverdagens gøremål, forpligtelser og planer og giv dig selv en reel pause fra hverdagen.

 

Gør kun de ting, som du rent faktisk har lyst til fordi det føles godt. Ikke fordi du ”burde” gøre det, fordi det måske kunne hjælpe dig. Sov længe, sæt farten ned på alle aktiviteter, smid dig på sofaen og se Netflix hele dagen, hvis det er det, du har lyst til. Undgå hård træning, men lav gerne noget let motion, gå ture, lav afspændingsøvelser eller lignende.

 

Hold fri eller bliv sygemeldt i mindst 3 måneder hvor du får HELT fred fra ansvar og opgaver, inden du begynder at arbejde igen, og start kun langsomt op.

 

Mange vender tilbage til de jobs eller omgivelser, de fik stress i. Men det kan sommetider være en god ide lige at overveje, om det i det hele taget er en god ide at vende tilbage til de samme rammer, som var med til at forårsage stressen til at starte med. Er det måske tid til at prøve noget andet i dit liv? Måske andre jobs inden for andre fagområder, tage en ny uddannelse eller gå på deltid i stedet for at fortsætte i en fuldtidsstilling? Ofte er stress et tegn på at noget i ens liv skal ændres, og det er vigtigt at tage sådanne beslutninger, så man kan forebygge stress i fremtiden.

 

Please reload

Vigtige emner

Jalousi og 13 metoder til at slippe den

January 6, 2020

1/4
Please reload

Nyeste blogs

October 18, 2019

September 9, 2019

March 6, 2018

September 15, 2017

January 10, 2017

Please reload

Følg min blog
RSS Feed

Åbningstider efter aftale 
 

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 12.00 - 20.00

Onsdag: 10.00 - 14.00.

 

CVR nr. 37379743 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now