Genstart parforholdet

January 10, 2017

Føler i også sommetider, at jeres parforhold er gået lidt i stå, eller at der er gået for meget hverdag i det når man bor sammen? Får i aldrig rigtig lige snakket ordentligt sammen, fordi i drukner i hverdagens arbejde, pligter, computer og tvserier om aftenen? Er sexlivet gået i stå eller blevet ensformigt? 

 

Hvis du eller i kunne tænke jer at gøre noget ved det, og finde energien i jeres forhold igen, så er her 3 gode råd til at få det til at ske: 

 

 

1) Hvis ikke i allerede har en fælles interesse i bruger tid på sammen, så find en! Dyrk jeres egne interesser også ved siden af, så i bevarer noget for jer selv også. Så er der også mere at komme hjem og fortælle om, hvis man ikke altid gør alting sammen. Gør de ting, du selv har lyst til, når du har lyst til dem. Det er vigtigt at kunne gå på kompromis i et forhold selvfølgelig, men der er masser af tid i løbet af en dag, hvor du sagtens kan gøre mere af det, du har lyst til, uden at det ville forstyrre eller genere din partner.  

 

2) Sov hver for sig et par nætter om ugen. Især hvis du er en af dem, der sover let, og hurtigt bliver forstyrret af lyde eller bevægelser. Det er sundt at "savne" hinanden ind imellem, fordi man så gør lidt ekstra for at genskabe nærheden. 

 

3) Afsæt tid til en date for eksempel en gang om ugen, hvor i IKKE må kigge på computeren, telefonen og tv'et. Lav mad sammen, spis sammen uden at kigge tv imens, drik en kop te, tænd for noget musik i begge to kan lide, og sæt jer et behageligt sted og afsæt 30 min. til bare at være dér sammen, og se hvad der sker. Ofte flyder snakken hurtigere end man regner med. Hvis en hel aften lyder af meget, så start med den halve time :-) En halv time oprigtigt nærvær (hvor man fokuserer på hinanden, er opmærksom og nysgerrig i forhold til det, den anden siger) kan gøre en verden til forskel! 

 

Nogle gange kan det også være godt at snakke med venner eller bekendte om hvordan de holder liv i parforholdet. Så kan man måske få nogle gode ideer, man ikke selv lige havde tænkt over. Hvis man til gengæld er tæt på at gå fra hinanden, og man har rigtig mange konflikter eller skænderier, og man ikke føler man kommer nogen vegne, så kan det også være en god ide at snakke med en professionel, som kan hjælpe med at rede trådene ud, og finde frem til hvad man hver især har brug for så forholdet kan fungere igen. 

Please reload

Vigtige emner

Jalousi og 13 metoder til at slippe den

January 6, 2020

1/4
Please reload

Nyeste blogs

October 18, 2019

September 9, 2019

March 6, 2018

September 15, 2017

January 10, 2017

Please reload

Følg min blog
RSS Feed

Åbningstider efter aftale 
 

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 12.00 - 20.00

Onsdag: 10.00 - 14.00.

 

CVR nr. 37379743 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now