Sådan når du DINE drømme

February 15, 2017

Her er nogle forslag til hvad du kan gøre, for at nå dine drømme! 

 

Nogle gange kommer vi til at leve andres drømme, fordi vi engang har fået fortalt, at det er fornuftigt at gøre sådan eller sådan. Man skal have en uddannelse, og et godt job, og alt det der. Men nogle gange kommer man til at leve andres drømme istedet for ens egne - og så bliver man træt, udkørt, irritabel, utilfreds og måske endda stresset, angst eller deprimeret. 

 

Derfor er det vigtigt, at du finder ud af hvilke drømme DU har, og at du begynder at arbejde på at nå dem, hvis du gerne vil være gladere og mere tilfreds. 

 

1) Drop undskyldningerne! Der kommer aldrig et helt optimalt tidspunkt at starte på, så du kan vente ind til den dag, du dør, hvis du udsætter det fordi du venter på det rigtige øjeblik. Du skaber selv det rigtige øjeblik, lige nu og her, ved at tage beslutningen om at du VIL nå din drøm. 

 

2) Del din drøm ind i mindre dele, så den bliver overskuelig og lav en realistisk plan. Spørg dig selv om, hvad du kunne gøre lige nu i dag, for at komme et lille bitte skridt nærmere din drøm. 

 

3) Vær opmærksom på om folk i din omgangskreds støtter dig i at nå dine drømme. Danskere er verdensmestre i at være skeptiske og pille andre ned. Så læg mærke til hvordan dine nærmere reagerer, når du fortæller dem om dine drømme. Tror de på dig? Hjælper de dig? Er de overbevist om, at du nok skal nå din drøm? Eller er de skeptiske, negative og tror ikke rigtig på, at det kan lade sig gøre? Det siger sig selv, at du skal omgås de mennesker, der tror på dig og engagerer sig i dine projekter! 

 

4) Hvis ikke du har nogle drømme, eller hvis du ikke helt ved hvilke drømme, der er dine og andres, så må du til at eksperimentere. Giv dig selv nogle nye oplevelser, og prøv nye ting, og læg mærke til hvordan du har det. Du har muligvis god samvittighed over at have opnået ting eller drømme, som andre har påduttet dig, men hvis det er drømme, der rent faktisk ER dig, så føles det helt anderledes. Du oplever en hel anden glæde, energi, og adrenalin rush når det er dine egne drømme, du bevæger dig hen imod. 

 

5) At nå sine drømme er hårdt arbejde! Der er ingen lette udveje, og det er hårdt ind imellem. Nogle gange er man også nødt til at gøre ting, man ikke har så meget lyst til, men så er det vigtigt at holde fast i drømmen og målet. Giv ikke op, og vær villig til at løbe en risiko eller flere, hvis det er nødvendigt for at nå din drøm. 

 

6) Du er nærværende og vedholdende, også når du ikke føler dig motiveret. Motivation skifter fra dag til dag, men det gør din drøm ikke, så hold fast i din, og arbejd videre selvom der er dage, hvor du måske har lyst til at give op. Hold styr på dine egne eller andres skeptiske eller negative tanker, så du ikke bliver overmandet af dem. Bliv ved med at kæmpe, for din egen skyld, fordi du opnår så meget mere livskvalitet når du når din drøm! 

Please reload

Vigtige emner

Jalousi og 13 metoder til at slippe den

January 6, 2020

1/4
Please reload

Nyeste blogs

October 18, 2019

September 9, 2019

March 6, 2018

September 15, 2017

January 10, 2017

Please reload

Følg min blog
RSS Feed

Åbningstider efter aftale 
 

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 12.00 - 20.00

Onsdag: 10.00 - 14.00.

 

CVR nr. 37379743 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now